Back to all reports

Manglende fotgjengerovergang

Reported in the Fortau/gangstier category by Eivind Sondre Strand at 20:33, ons. 14 november 2018

Sent to Eidsvoll and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Gangfeltet fra Vormvikvegen som møter gangvegen tilhørende Kastellvegen bør ha en skiltet fotgjengerovergang med hvite striper. I tilknytning til utbyggingen i Vilbergskogen vil trafikken på denne veien bare øke, og gangtrafikken likeså.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Enda ikke fotgjengerovergang her. Dette er skolevei for veldig mange. Gangfeltet ender og man går ut i et ganske trafikkert kryss.

    Posted by Fredrik Olsen at 08:36, ons. 20 mai 2020

  • Poster svaret jeg fikk fra Eidsvoll kommune 16.11.2018. Skulle gjerne visst om det er gjennomført trafikktelling ved vegen, og hva utfallet av denne ble.

    Gangfelt i Kastellvegen Viser til henvendelse angående ønske om gangfelt i Kastellvegen ved Vormvikvegen. Kommunalteknikk vil gjennomføre trafikktelling for å se om det er grunnlag for å etablere gangfelt. Et gangfelt er et fremkommelighetstiltak, og ikke et trafikksikkerhetstiltak. Ved vurdering benyttes kriteriene i Statens vegvesens håndbok V127 – Kryssingssteder for gående. Antall gående som krysser vegen er avgjørende for etablering av gangfelt. Makstimen defineres som den timen av døgnet det er størst aktivitet, normalt mellom 07:30 og 08:30. Dersom det er grunnlag for etablering av gangfelt så vil dette bli plassert i prioriteringslisten over aktuelle tiltak på kommunal veg. Når det eventuelt kan komme til utførelse er vanskelig å si. Kommunalteknikk følger situasjonen i forbindelse med utbyggingen av Vilbergskogen og det kan være aktuelt med oppfølging på et senere tidspunkt dersom det ikke vurderes som aktuelt å etablere gangfelt i denne omgang.

    Posted by Eivind Sondre Strand at 20:25, tor. 21 mai 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?