Back to all reports

Støvete grusvei med flere hull. Kan god legge asfalt på strekningen.

Reported in the Universell utforming category anonymously at 12:03, ons. 24 april 2019

Sent to Steinkjer 2 minutes later

Hadde det ikke vært bedre å bare asfaltere veistubben fra svingen i Brynjevegen og bort til blokkene i Runevegen? Ser folk holder seg for fjeset når biler kjører forbi, pga støv etter biler som kjører forbi. På høst og vår er det så mange hull i veien som det blir liggende vann i. Har selv opplevd å kjøre ned i et hull og nesten dusje ned en gående person. Heldigvis var det 2-3 meter mellom dusjen og vedkommende.

Har også dårlig erfaring med at folk vasker bilene sine opp ved blokkene, for så å møte en bil på tur ned mot byen. Da ser den ikke ut etterpå. Trenger ikke å møte biler en gang uten at man må skylle av bilen når man kommer ned i byen. Jeg vil påstå at det må være av interesse å legge på asfalt på dette strekket. Vet at det er 27 leiligheter pr blokk. Så strekningen er trafikkert.

Skal også nevnes at det bor folk i husene langs veien som, uten at jeg har snakket med de, må bli plaget av alt støvet fra veien. Må rett og slett være utrivelig å bo på nedsiden der.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:27, ons. 22 mai 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?