Back to all reports

Stort hull, ca 1 1/2 meter i diameter rett ved den ene fartsdumpen. Det er også hull i veien i samme gate akkurat i krysset ut til Statsminister Kolstads Vei.

Reported in the Hull i vei category by Per Aksel Lundgreen at 18:25, fre. 3 mai 2019

Sent to Sarpsborg and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Det store hullet ved fartsdumpen har vært der lenge, og på vinterstid være umulig å se. Livsfarlig for juloppheng og fjeringer. Det er også hull midt i/tvers over veien nærmere Statsminister Kolstads vei, og akkurat i utkjøringen i kryssed der, er det et "hull" etter dårlig reparert arbeid rundt en kum. Inn/utkjøring fra Frøyasvei til/fra Statsminister Kolstadsvei er ufattelig trang, så man må helt ut mot kanten hver gang man møter en bil der, og da er det umulig å unngå å få hjulet nedi hullet ved kummen. Generelt sett er hele Frøyasvei på god vei til å gå i oppløsning. Asfalten har sprukket opp hele veien fra innkjøringen i Statsminister Kolstads Vei og frem til krysset inn til Sisikveien, en vei som brukes utrolig mye/ofte av alle som bor på området der inne. Hadde vært flott om hullene kunne utbedres, eller ennå bedre, om hele gata kunne fått et lag med ny asfalt! :)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 18:54, fre. 31 mai 2019

  • Veldig effektivt! Det tok 4 dager, hvorav to av dem var lørdag og søndag, før alle hullene i gata var fikset! Helt ufattelig bra! :)

    State changed to: Løst

    Posted by Per Aksel Lundgreen at 18:54, fre. 31 mai 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?