Tilbake til alle rapporter

Farlig avkjørsel

Publisert av Glenn Alexander Jakobsen 06:04, tir. 14 mai 2019

Sendt til Arendal og Aust-Agder 1 minutt senere

Det er mye trafikk i begge retninger, dette hindrer bilister fra Arendal å krysse veien inn til Foamrox lokalet, bilisten blir da stående med motgående og forbigående trafikk (70 sone). - Det er vanlig at det står store kjøretøy parkert på forbikjøringslommen. - Det oppstår daglig situasjoner hvor kjøretøy står stille med trafikk som går forbi på høyre side og med motgående på venstre side, det er ikke uvanlig å bli stående slik 10-30 sekunder. - Siden januar 2018 har det skjedd flere ganger at bilister har unnamanøvret og vert delvis nedi grøften og opp igjen. - Ved flere anledninger har vi hatt nestenulykker hvor forbikjørende sent registrerer stillestående biler i forbikjøringsfeltet. - I tillegg til kryssingen av veien så skal bilister inn til Foamrox lokalet også krysse en gang og sykkelsti.

Det er ett skilt som sier all stopp forbudt på stedet, på tross av det er det sjeldent det ikke står biler/lastebiler parkert i dette feltet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 08:53, tir. 11 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?