Back to all reports

Feil i overdekning av ferist nr 2

Reported in the Annet category anonymously at 09:54, ons. 16 oktober 2019

Sent to Sør-Trøndelag and Trondheim 1 minute later

13.1 km fra start av RV6660/FV861. Eventuelt 6.2 km fra kryss mellom 6660 og 6687. Noen har lagt overdekning med oljegrus på en ferist før vinteren kommer. Vedkommende har laget en "fartsdump" som er en 30-sone verdig. Veien har her 80 km/t (generell fartsgrense utenfor tettbygd). Fare for skader på kjøretøy, da man ikke kan forvente dette. Ser at dette problemet er mange plasser så det er tydelig at retningslinjer til kontraktør ikke er på plass.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 23:10, man. 18 november 2019

  • Trafikkfarlig overdekking av ferist i forhold til fartsangivelse på veien er ikke blitt utbedret på de 4 ukene siden saken ble rapportert. Vegvesen ser tydeligvis ikke utfordringen en slik trafikkfarlig utforming kan skape ved drikkevannskilden til Trondheim by. Oljeutslipp fra ødelagte bunnpanner på bilmotorer få meter fra drikkevannet er normalt noe man prøver å unngå. Uhell kan lett oppstå for ukjente som kjører veien.

    Posted anonymously at 23:10, man. 18 november 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?