Back to all reports

Furnesv. er stengt ved eik-maskin. hvorfor? kan ikke se at det graves der.t

Reported in the Annet category by Barbro Evensen at 15:21, tor. 9 januar 2020

Sent to Hamar and Hedmark 4 minutes later

Hvorfor er furnesvegen stengt nå?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei, På grunn av stenging av gamle E6 i forbindelse med E6 utbygging velger en stor andel bilister og ignorere omkjøringsskiltene og gjennomkjøring forbudt skiltene som gjelder for strekningen forbi Eik. Dette har gitt en enorm trafikkøkning i Furnesvegen. Furnesvegen benyttes av barn og ungdom til Solvang barneskole og Børstad ungdomskole, for å gi barna en tryggere skoleveg holdes vegen stengt frem til gamle E6 åpnes i Mai.

    Når vegen åpnes igjen er det fortsatt gjennomkjøring forbudt på strekning for trafikanter som ikke har noe å gjøre på strekningen. Det oppfordres til å benytte Benterudbakken eller Vienvegen ut av området.

    Mvh Hamar kommune

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:11, fre. 10 januar 2020

  • Jeg var fornøyd med tjenesten forrige gang jeg henvendte meg. Denne gangen stilte jeg spørsmål ved å stenge Furnesv. uten at det graves i den gata, og det vet jeg ikke hva jeg skal mene om. Jeg pleier å bruke nordlig utkjørsel fra Furnesv. bl.a som daglig arbeidsvei. Nå bruker jeg ekstra tid på omkjøring via Benterudbakken /Stavsberg på vei nordover til Br.dal. Er det lovlig å gjøre det på denne måten, eller er det røster i lokalmiljøet som har fått medhold i subjektive ønsker om å stenge gata? Personlig opplevde jeg ikke at trafikkøkningen var enorm, men merket enn viss økning. - I min botid her i området har trafikken blitt betydelig redusert, fra å håndtere det meste av lokaltrafikken til Ringsaker, som nå sendes gjennom Wienkrysset, til at bussruter også er fjernet herfra området. Det syns jeg er synd, - for meg stenger det muligheten til å satse på et kollektivt tilbud mellom hjemsted og arbeidsplass.

    Posted by Barbro Evensen at 19:11, tor. 6 februar 2020

  • Hei,

    Furnesvegen ble stengt etter henvendelse fra Solvang barneskole, det er mange små barn som benytter Furnesvegen som skoleveg og det ble tatt en vurdering om den kunne stenges i samme periode som gamle E6 er stengt. Det er utarbeidet varslingsplan i forbindelse med tiltaket som er godkjent av Hamar kommune.

    Mvh Hamar kommune

    Posted anonymously at 10:15, fre. 7 februar 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?