Back to all reports

For høy hastighet, skolebarn har utrygg vei til buss.

Reported in the Annet category anonymously at 19:41, man. 27 januar 2020

Sent to Hedmark and Sør-Odal 4 minutes later

Søknad om nedsettelse av fartsgrense

Søknaden gjelder strekningen langs 209 Storsjøvegen, våltorpsvingen.

Etter å ha bodd langs Storsjøvegen i mange år, har vi erfart at det er utrygt for barna våre og naboenes barn å ferdes langs vegen til og fra skoleskyssen.

Det er primært ikke skiltet noen fartsgrense på denne vegen, og da er det 80 km/t å betrakte på denne strekningen. I området vi bor er det en svak lang sving, som gjør det uforsvarlig å sende barna til skoleskyssen på bussholdeplassen. Dette er ingen trygg vei å ferdes på for barn og heller ikke voksne.

Vi opplever ofte at bilister ikke holder fartsgrensen og ei heller legger seg ut når vi går langs veien. Det er nok fordi svingen er lang og uoversiktlig det gjør det vanskelig for bilistene å legge seg godt ut, for å kjøre forbi.

Etter mange utrygge og ekle hendelser med bilister med for høy fart ønsker vi sårt å få gjort veien til ett tryggere sted å ferdes for barna.

Vi søker herved om å få satt ned fartsgrensen til en forsvarlig sone, der barna våres og naboenes barn kan ha en tryggere vei til og fra hjemmet.

Kontakt meg gjerne for befaring. Mobil 45224009

Mvh

Isabell Jansen Myhre

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?