Tilbake til alle rapporter

Et tre er kjørt ned ved fartshumpen i Ringgata/Mæhlumsgutua

Rapportert i kategorien Trær anonymt 22:30, onsdag 12 februar 2020

Sendt til Hamar 5 minutter senere

Et tre har blitt kjørt ned i Ringgata, mellom rundkjøringen ved Ankerskogen og avkjøringen til Løypeveien. Treet er kuttet tvers av i sammenstøtet og ligger på fortauet. Det er kjørespor fra veien og ut i fotgjengerfeltet dit treet ligger. Påkjørselen har skjedd like ved fotgjengerovergangen ved Mæhlumsgutua så det er mulig at det har skjedd i forbindelse med at noen har vært på vei over fotgjengerfeltet, og at bilen har gjort en unnamanøver for å forhindre et sammenstøt med en person. Jeg har tatt bilder men ikke gjort andre observasjoner som kan knyttes til hendelsen. Jeg har tidligere varslet Vegvesenet og Hamar kommune om at dette oppleves som et farlig fotgjengerfelt. Bilene kommer i stor hastighet og bilene virker ofte overrasket over at det kan komme fotgjengere over denne delen av Ringgata. Fotgjengerfeltet brukes av mange. Det er en av de få krysningspunktene i Ringgata og forbinder Ajer/Mæhlumsløkka med stien gjennom Ankerskogen som leder ned mot byen. Jeg mener farten burde vært redusert for hele Ringgata, eller at fotgjengerfeltet blir merket på bedre måte, evnt med mer markert fartshump, eller lyssignal. Jeg ønsker å være anonym.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fjernet

    Publisert anonymt 08:45, mandag 9 mars 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter