Tilbake til alle rapporter

I forbindelse med vannledningsbrudd under veien på Reinene, måtte denne gravast opp siden bruddet låg under vannrøra som den lokale bekken renn ut av. Dette medførte at vannrøra vart lagt noko høgare enn før, og det omrpdet av eiendommen som tidlegare var hage/plen no er oppgravd. Vi vil at denne delen blir tromla og isådd slik at gagen blir tilbakeført til opprinnelug stand, og at elveløpet der vatnet kjem ut av røret blir utvida, slik at dei til tider store vannmengdene ikkje finn nytt far, og grev deg inn i bakken, som er ein marin leireavsetning som hus og garasje står på.

Rapportert i kategorien Park/landskap av Åge Vallestad 16:05, tir. 12 mai 2020

Sendt til Naustdal 5 minutter senere

Som bildet viser, er det ikke rom for større vannmasser det vannet kommer ut av røret, denne delen av bekkeløpet må utvides noe, og deler av den øvre elvekanten må steinsettes lokalt for å unngå erosjon. Arealet mellom veien og bekken må planeres, tromles og isåes, slik at hagen blir tilbakeført.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Har du et FiksGataMi-passord?