Tilbake til alle rapporter

På nedsiden av gjerdene til Holsetgata 51 og 53 osv blir ikke gresset slått uten at en må mase. Dette gjentar seg hvert år. Dette er kommunens eiendom, og for besøkende til CC Stadion ser det utrivelig ut.

Publisert av Ole Hokstad 07:50, tor. 18 juni 2020

Sendt til Hamar og Hedmark 5 minutter senere

1 meter høyt gress og buskas som må slås.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Hei!

  Vi tar dette, men det er ikke slik at vi kommer å klipper mange ganger per år. Ønskes det tettere klipp av utseendemessige grunner må dette gjøres på privat initiativ.

  Mvh Hamar kommune

  Publisert anonymt 08:26, ons. 24 juni 2020

 • Still open, via questionnaire, 09:09, tor. 16 juli 2020

 • Gress og buskas på nedsiden av gjerdet (på kommunal eiendom) er 1-2 meter høyt og bør slås av kommunen et par ganger i året. Gresset er til luten sjenanse for oss, men gjør at adkomsten til CC Stadion og kommunal veg er stygg og lite representativ. Det bør være Hamar kommune og CC Stadion som i første rekke er interessert i at denne skråningen holdes pen.

  Sendt inn av Ole Hokstad 09:09, tor. 16 juli 2020

 • Still open, via questionnaire, 10:43, tor. 13 august 2020

 • Dette er kommunens eiendom og mest interessant for Hamar kommune og CC Stadion og holde i orden. Store deler av sommeren ser det forferdelig ut der, med over 1 meter høyt gress og buskas. Etter mye masing slår kommunen gresset ned delvis, men etterlater seg masse gress og buskas som flyter utover, råtner,- og det ser i det hele tatt ikke ut. Lite representativt for folksom skal besøke CC mv. Jeg har ryddet opp etter kommune så godt jeg kan hvert år, men begynner å dra på årene og bli lei. Skråningen burde settes i stand slik at den ble like pen som området på motsatt side av Finstadsgaten. Dette bør primært være i kommunens og CC Mart'n sin interesse. Har foto på mobil, så gi meg et mobilnummer, så skal jeg få sendt noen bilder.

  Sendt inn av Ole Hokstad 10:43, tor. 13 august 2020

 • Etter ringt kommune i 2 dager fikk de brøyting kun 100 m foran. Jeg bor på 19 trenger å gå ut til behandling på sykehus 5 ganger per uka må ha med støvler. Kun snø og vann

  Sendt inn av Cuc Nguyen 06:15, lør. 23 januar 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?