Back to all reports

På nedsiden av gjerdene til Holsetgata 51 og 53 osv blir ikke gresset slått uten at en må mase. Dette gjentar seg hvert år. Dette er kommunens eiendom, og for besøkende til CC Stadion ser det utrivelig ut.

Reported in the Annet category by Ole Hokstad at 07:50, tor. 18 juni 2020

Sent to Hamar and Hedmark 5 minutes later

1 meter høyt gress og buskas som må slås.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Hei!

  Vi tar dette, men det er ikke slik at vi kommer å klipper mange ganger per år. Ønskes det tettere klipp av utseendemessige grunner må dette gjøres på privat initiativ.

  Mvh Hamar kommune

  Posted anonymously at 08:26, ons. 24 juni 2020

 • Still open, via questionnaire, 09:09, tor. 16 juli 2020

 • Gress og buskas på nedsiden av gjerdet (på kommunal eiendom) er 1-2 meter høyt og bør slås av kommunen et par ganger i året. Gresset er til luten sjenanse for oss, men gjør at adkomsten til CC Stadion og kommunal veg er stygg og lite representativ. Det bør være Hamar kommune og CC Stadion som i første rekke er interessert i at denne skråningen holdes pen.

  Posted by Ole Hokstad at 09:09, tor. 16 juli 2020

 • Still open, via questionnaire, 10:43, tor. 13 august 2020

 • Dette er kommunens eiendom og mest interessant for Hamar kommune og CC Stadion og holde i orden. Store deler av sommeren ser det forferdelig ut der, med over 1 meter høyt gress og buskas. Etter mye masing slår kommunen gresset ned delvis, men etterlater seg masse gress og buskas som flyter utover, råtner,- og det ser i det hele tatt ikke ut. Lite representativt for folksom skal besøke CC mv. Jeg har ryddet opp etter kommune så godt jeg kan hvert år, men begynner å dra på årene og bli lei. Skråningen burde settes i stand slik at den ble like pen som området på motsatt side av Finstadsgaten. Dette bør primært være i kommunens og CC Mart'n sin interesse. Har foto på mobil, så gi meg et mobilnummer, så skal jeg få sendt noen bilder.

  Posted by Ole Hokstad at 10:43, tor. 13 august 2020

 • Etter ringt kommune i 2 dager fikk de brøyting kun 100 m foran. Jeg bor på 19 trenger å gå ut til behandling på sykehus 5 ganger per uka må ha med støvler. Kun snø og vann

  Posted by Cuc Nguyen at 06:15, lør. 23 januar 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?