Back to all reports

Feil grus er lagt på veien, mange vaskebrett

Reported in the Gater/Veier category by Tor Olsen at 21:22, fre. 17 juli 2020

Sent to Eidskog and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Noen har tømt et lass med grov grus i Åklangbergsvegen fra jernbaneovergangen og opp bakken mot krysset. Grusen er brun og inneholder grove/store runde steiner. Grusen binder seg ikke, men forblir løs. Dette er håpløst å kjøre på og gir steinsprut på bilene. Det har de siste dagene også blitt store vaskebrett og veien blir stadig verre. Kommunen må sende veiskrape og få vekk denne grusen. Og når dere først er på Åbogen en tur hadde det vært fint om grøftekantene ble klippet, for det lange gresset velter ut i veien. Kantslåtten burde vært her for mange uker siden nå.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:25, søn. 23 august 2020

  • Ser at jeg la inn melding her 17. juli om at noen har lagt på veldig grov grus på veien. Dette har ligget gjennom hele høsten og gitt flere steinsprutskader på bilen. Det har også blitt mange vaskebrett. Denne uken kom endelig veiskrapen og fikset veien. Det tok Eidskog kommune bare fire måneder å fikse dette. En kan lure på om det at veiskrapen kom var tilfeldig, og at de ikke leser meldinger som legges inn her.

    Posted by Tor Olsen at 09:42, søn. 15 november 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?