Tilbake til alle rapporter

Voksende langsgående sprekker og hull i vegbanen, pga. utglidning av vegmasser under vegen.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Trond Ragnar Skog Jenssen 21:37, ons. 7 oktober 2020

Sendt til Nannestad og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

OBS! Flere trafikkfarlige langsgående sprekker i vegbanen, som nå er flere meter lange og mellom 5-15 cm i bredden. (Ved vegmerkeskilt som står på skrå ned mot bekk/kulvert el.)

Problemet på dette stedet er nå tiltagende og har blitt en del verre nå i det siste etter en del kraftig nedbør. Dette bør derfor undersøkes og utbedres så raskt som mulig. Problemet kan skylles dårlig eller manglende drenering av vann fra vestsiden av vegen som trenger igjennom fyllmassene i vegen.

De vedlagte bilder er tatt i august 2020 og det ser ut til at de langsgående sprekkene og hullene i vegen har blitt større siden i sommer. Jeg antar at dette derfor nå fort kan eskaler og at det kan bli et særdeles utfordrende og trafikalt problem. Det er for øvrig nå blitt en god del langsgående sprekker i vegbanen flere steder langs Åsvegen, Fv.1603 / Fv.527, så på tide at vegen blir litt bedre vedlikeholdt snart!

Vennlig hilsen Trond Ragnar Skog Jenssen

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?