Back to all reports

Voksende langsgående sprekker og hull i vegbanen, pga. utglidning av vegmasser under vegen.

Reported in the Hull i vei category by Trond Ragnar Skog Jenssen at 21:37, ons. 7 oktober 2020

Sent to Nannestad and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

OBS! Flere trafikkfarlige langsgående sprekker i vegbanen, som nå er flere meter lange og mellom 5-15 cm i bredden. (Ved vegmerkeskilt som står på skrå ned mot bekk/kulvert el.)

Problemet på dette stedet er nå tiltagende og har blitt en del verre nå i det siste etter en del kraftig nedbør. Dette bør derfor undersøkes og utbedres så raskt som mulig. Problemet kan skylles dårlig eller manglende drenering av vann fra vestsiden av vegen som trenger igjennom fyllmassene i vegen.

De vedlagte bilder er tatt i august 2020 og det ser ut til at de langsgående sprekkene og hullene i vegen har blitt større siden i sommer. Jeg antar at dette derfor nå fort kan eskaler og at det kan bli et særdeles utfordrende og trafikalt problem. Det er for øvrig nå blitt en god del langsgående sprekker i vegbanen flere steder langs Åsvegen, Fv.1603 / Fv.527, så på tide at vegen blir litt bedre vedlikeholdt snart!

Vennlig hilsen Trond Ragnar Skog Jenssen

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?