Back to all reports

6 hus har nå fått utkjørsel rett på hoved gang/sykkelvei fra byggefelt til skole

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 22:03, man. 12 oktober 2020

Sent to Klepp and Statens vegvesen region vest 2 minutes later

Hei, hoved sykkelsti fra Pollestadmyra/Heiamarka for barn/elever som går/sykler til skolen, og sykkelstien for de som kommer syklende fra Bryne til Orre/Orrestranden er nå blitt utkjørsel for 6 hus (snart 7 hus). Tidligere har 2 hus hatt utkjørsel her.

Her er det svært dårlig sikt for små barn, og flere biler står ofte parkert slik at det er vanskelig/umulig å passere. Det skjer også ofte trafikkfarlige situasjoner hvor biler kommer ryggende opp den smale sykkelstien.

Sykkelstien kan umulig være godkjent for biltrafikk slik den blir brukt i dag, da den både er smal, dårlig opplyst, og det er vanskelig for de som bor i boligene å se ut fra eiendommen når de sitter i bilen.

Denne veien er TYDELIG merket som gang/sykkelsti.

Her må kommunen rydde opp å gjøre skoleveien trafikksikker for barna. Det er betydelig økt trafikk etter de nye husene er kommet på plass.

Har lagt ved bilder fra før husene er ferdig bygget. Det er nå 3 hus ferdig bygget som har fått ny utkjørsel ut på sykkelsti i stede for til grødelandsvegen, og 1 hus er under oppføring. Slik jeg har forstått det er det godkjent nok et hus med utkjøring på sykkel/gangsti.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?