Tilbake til alle rapporter

Farlig kryss, eier parkerer biler ved krysset, hekk gjør det uoversiktelig å se trafikanter og kjøretøy som kommer fra høyre. Man må godt ut i krysset for å få oversikt siden hekken står så langt ut og er høy. Her vil noen bli påkjørt om det ikke gjøres tiltak. Det burde vært parkering forbudt i klokkervegen. Det bruker også å stå bil midt i krysset prost fergstadsgt/major holtetman og dette er ikke tillatt:

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Stig Gøran Lund 21:16, ons. 14 oktober 2020

Sendt til Statens vegvesen region midt og Stjørdal 4 minutter senere

Farlig kryss, eier parkerer biler ved krysset, hekk gjør det uoversiktelig å se trafikanter og kjøretøy som kommer fra høyre. Man må godt ut i krysset for å få oversikt siden hekken står så langt ut og er høy. Her vil noen bli påkjørt om det ikke gjøres tiltak. Det burde vært parkering forbudt i klokkervegen. Det bruker også å stå bil midt i krysset prost fergstadsgt/major holtetman og dette er ikke tillatt. Kan heller ikke være gunstig for de som brøyter om vinteren at bilene står i kryssene

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?