Tilbake til alle rapporter

Iskuler og hull i Østvangveien under jernbanebrua, samt er Østvangveien opp til skolen svært glatt, og der er mye trafikk, og skolebarn som krysser veien.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Trond Storaker 10:00, ons. 10 mars 2021

Sendt til Løten og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Veien under jernbanebrua er full av iskuler og hull i asfalten. Veien under jernbanelinja har kun ett kjørefelt, og når bakken ned mot undergangen er svært glatt, er det vanskelig å stoppe. Veien under brua må skrapes og hullene tettes, samt bør den bratte bakken ned mot brua strøs med sand. Veien under brua (hvis det kan kalles en vei) bør utbedres, det er alltid, året rundt, hull i veidekket, oversvømmelser, iskuler om vinteren, i det hele tatt en særdeles dårlig veibit i Norge.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 11:49, man. 12 april 2021

  • Med begge mine 2 sønner på Østvang skole, har jeg nå i snart 9 år kjørt denne grusomme veien under jernbanebrua. Det er helt utrolig at man på så lang tid ikke klarer å utbedre denne lille veibiten under brua. Hva er problemet? Det burde vel gå an å asfaltere, legge brostein eller et eller annet under brua, slik at veidekket holder. I tillegg er veien så smal at det er kun ett kjørefelt. Her går til og med busser og mye annen trafikk. Dette er den eneste veien nord for Løten sentrum som forbinder øst og vest for jernbanelinja. Hilsen Trond Storaker.

    Sendt inn av Trond Storaker 11:49, man. 12 april 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?