Back to all reports

Iskuler og hull i Østvangveien under jernbanebrua, samt er Østvangveien opp til skolen svært glatt, og der er mye trafikk, og skolebarn som krysser veien.

Reported in the Hull i vei category by Trond Storaker at 10:00, ons. 10 mars 2021

Sent to Løten and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Veien under jernbanebrua er full av iskuler og hull i asfalten. Veien under jernbanelinja har kun ett kjørefelt, og når bakken ned mot undergangen er svært glatt, er det vanskelig å stoppe. Veien under brua må skrapes og hullene tettes, samt bør den bratte bakken ned mot brua strøs med sand. Veien under brua (hvis det kan kalles en vei) bør utbedres, det er alltid, året rundt, hull i veidekket, oversvømmelser, iskuler om vinteren, i det hele tatt en særdeles dårlig veibit i Norge.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:49, man. 12 april 2021

  • Med begge mine 2 sønner på Østvang skole, har jeg nå i snart 9 år kjørt denne grusomme veien under jernbanebrua. Det er helt utrolig at man på så lang tid ikke klarer å utbedre denne lille veibiten under brua. Hva er problemet? Det burde vel gå an å asfaltere, legge brostein eller et eller annet under brua, slik at veidekket holder. I tillegg er veien så smal at det er kun ett kjørefelt. Her går til og med busser og mye annen trafikk. Dette er den eneste veien nord for Løten sentrum som forbinder øst og vest for jernbanelinja. Hilsen Trond Storaker.

    Posted by Trond Storaker at 11:49, man. 12 april 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?