Tilbake til alle rapporter

Glasskår på fortau og vei.

Rapportert anonymt 07:43, tir. 27 juli 2021

Sendt til Buskerud og Ringerike 1 minutt senere

Kulvert under Rv7. Fortau er full av knust glass. Også litt glasskår i veien. Dessverre har de nye LED-lysene dere har satt opp blitt knust igjen. Fint om dere kunne fjerne glassskår. Håper et evt. gitter rundt lysene vil kunne beskytte dem i fremtiden. Hilsen Tom Halvorsen

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Jeg har ikke fått noen tilbakemeldinger på om noen har vært der og feiet bort glasskår. Syklet gjennom undergangen i går og det ser ut som det er mindre glassår der nå, men fremdeles ligger det noe igjen. Brukte veibanen for å unngå å punktere. Ligger litt glasskår i veibanen tett inntil fortauet også. Vennlig hilsen Tom Halvorsen.

  Publisert anonymt 07:57, tir. 24 august 2021

 • Still open, via questionnaire, 17:56, tir. 21 september 2021

 • Det er fremdeles en del glass på fortauet i undergangen som jeg også kommenterte for en mnd siden. Virker som noen har vært og feiet, men slurvet og ikke fått opp alt.

  Publisert anonymt 17:56, tir. 21 september 2021

 • Still open, via questionnaire, 19:22, tir. 19 oktober 2021

 • Jeg har nå flere ganger blitt bedt om å oppdatere status i denne saken. Svarer det samme nå som for noen mnd siden. Rart at dere spør om og om igjen når jeg har rapportert at det fremdeles ligger glass på fortauet og ingen ting er gjort. Nå svarer jeg at jeg ikke ønsker å rapportere ved en senere anledning. Er det noen som leser/sjekker innrapporteringene vedr. Status eller er dette kun en automatisk utsendelse som ikke ser at jeg tidligere har svart? Vennlig hilsen Tom Halvorsen.

  Publisert anonymt 19:22, tir. 19 oktober 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?