Tilbake til alle rapporter

Nylig anlagt opphøyd fotgjengerovergang er alt for høy og brå i stigning. Så stort sett alle med lave biler vil få ødelagt frontspoiler på sine kjøretøyer. Entreprenøren som har laget denne. har enten vært dritfull eller vært full i faen. Jeg foreslår at Dere eller den ansvarlige prøve å ta den i 40-50 km/t som er fartsgrensen på stedet... Det værste er jo at det ikke er merket heller... Her må Dere ta affære og få gjort noe med overgangen som er så skarp at det smeller i understellet selv om du prøver å passere i mer enn 20 km/t.

Publisert av Jan-frode Voldseth 13:49, tir. 17 august 2021

Sendt til Akershus og Sørum 1 minutt senere

For høy og skarp fotgjenger overgang... Må evt gjøres lavere og smidigere overgang. Her har entreprenøren vært full i faen og laget den for høy og skarp. De med lave biler vil få ødelagt frontspoiler og understell på sine kjøretøyer. Jeg vil få invitere Dere ansvarlige til å teste den i praksis og se om dere klarer passering i 30-50 km uten skader. Ikke var det merket heller, som i seg selv ikke er bra..Her må Dere gjøre tiltak snarest mulig, helst burde det vært gjort bedre fra starten av.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?