Back to all reports

Store og brede hull i innkjøring til Fasanveien

Reported in the Hull i vei category by powersand@hotmail.com at 16:58, ons. 8 september 2021

Sent to Hadsel and Statens vegvesen region nord 1 minute later

Når man svinger av fra Svaneveien til Fasanveien er det første man møter to-tre digre og brede hull der det mangler asfalt. For å unngå disse må man legge seg til venstre, og da kan det fort skje at det kommer en bil og skal ut av Fasanveien og så er det fort gjort å få et uhell.

Alle de andre småhullene og skadene på hele Fasanveien-asfalten er enten forsøkt reparert eller så små at det ikke gjør så mye, men akkurat disse to-tre hullene i nedkjøringen til Fasanveien burde vært utbedret for mange år siden.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 14:15, tor. 7 oktober 2021

  • Ikke skjedd noe her og hullet er blitt større samt mer grus har løsnet og begynt å spre seg utover!! Ikke bra i det hele tatt, hele Fasanveien kunne trengt helt ny asfalt, men dette hullet i bakken ned til Fasanveien er helt horribelt!

    Hadde vært veldig fint å fått utredet dette før vinteren kommer...

    Posted by powersand@hotmail.com at 14:15, tor. 7 oktober 2021

  • Nå vokser hele krateret dag for dag, nå har det også begynt å bli et dypere hull og det er også begynt å bli et nytt krater bare en meter fra dette store hullet. Dette må utredes før frosten kommer! Det er vanskelig å beregne når man kjører ned til Fasanveien og vanskelig å posisjonere seg når man skal kjøre ut av Fasanveien og inn på Svaneveien. Her nytter det ikke med litt kald-asfalt på, her må det jobbes litt ekstra... og det må gjøres snart!

    Posted by powersand@hotmail.com at 13:57, fre. 29 oktober 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?