Back to all reports

For høy trafikk. Her er det gangfelt og bussholdeplass, samt to inn/iutkjøringer til fylkesveg. Det er fartshump før innkjøring til Kavlebruvegen 8når man kommer fra Atlungstad), og det er fartshump ved innkjøring til Fjordvegen – men mellom disse økes hastigheten, ofte til langt over fartsgrense. Dette skjed både for tungtransport og privatbiler. Her er det mange gående som krysser veien, både til skole og turgåere. En fartshump her i nærheten av Teglvegen/Mjøslivegen og bussholdeplassen ville bedre trafikksikkerheten vesentlig.

Reported in the Annet category anonymously at 14:09, man. 1 november 2021

Sent to Hedmark and Stange less than a minute later

Her er det gangfelt og bussholdeplass, samt to inn/iutkjøringer til fylkesveg. Det er fartshump før innkjøring til Kavlebruvegen (når man kommer fra Atlungstad), og det er fartshump ved innkjøring til Fjordvegen – men mellom disse to økes hastigheten veldig, ofte til langt over fartsgrense. Dette skjer både for tungtransport (til Hias), buss og privatbiler. Her er det mange gående som krysser veien, både til/fra skole og mange turgåere. En fartshump her i nærheten av Teglvegen/Mjøslivegen og bussholdeplassen ville bedre trafikksikkerheten vesentlig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?