Tilbake til alle rapporter

For høy trafikk. Her er det gangfelt og bussholdeplass, samt to inn/iutkjøringer til fylkesveg. Det er fartshump før innkjøring til Kavlebruvegen 8når man kommer fra Atlungstad), og det er fartshump ved innkjøring til Fjordvegen – men mellom disse økes hastigheten, ofte til langt over fartsgrense. Dette skjed både for tungtransport og privatbiler. Her er det mange gående som krysser veien, både til skole og turgåere. En fartshump her i nærheten av Teglvegen/Mjøslivegen og bussholdeplassen ville bedre trafikksikkerheten vesentlig.

Rapportert anonymt 14:09, man. 1 november 2021

Sendt til Hedmark og Stange mindre enn et minutt senere

Her er det gangfelt og bussholdeplass, samt to inn/iutkjøringer til fylkesveg. Det er fartshump før innkjøring til Kavlebruvegen (når man kommer fra Atlungstad), og det er fartshump ved innkjøring til Fjordvegen – men mellom disse to økes hastigheten veldig, ofte til langt over fartsgrense. Dette skjer både for tungtransport (til Hias), buss og privatbiler. Her er det mange gående som krysser veien, både til/fra skole og mange turgåere. En fartshump her i nærheten av Teglvegen/Mjøslivegen og bussholdeplassen ville bedre trafikksikkerheten vesentlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?