Back to all reports

Generelt dårlig fylkesveg

Reported via desktop in the Hull i vei category anonymously at 09:44, tir. 19 april 2022

Sent to Lunner and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Fylkesveg 2288 fra Svingen til fylkesskille mot Innlandet, er i en slik dårlig forfatning, at vanlige biler slår hull i bunnpannene. Dype hull og søkk i veien, gjør det livsfarlig å ferdes på denne vegen. Samtidig blir vegen brukt som omkjøringsveg for RV4 og de bilistene som ikke vil betale for bommen! Ekstra stor slitasje på en allerede dårlig veg! Ber innstendig om hjelp til utbedring av denne strekningen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det har ikke skjedd noe annet enn at det er markert ved de hullene i vegen som er større enn fotballer. Søkk og sprekker, blir bare større og større.

    Posted anonymously at 10:13, tir. 17 mai 2022
    Still open, via questionnaire

  • Veidekke har blitt enda verre etter kraftig regnvær forrige dagen. Til nå har 3 biler blitt ødelagt av hullene i veien, og vi venter bare på den uheldige syklisten som prøver å sykle strekningen Svingen- SÅS. (Søndre Ålsveg.

    Posted anonymously at 10:26, tir. 14 juni 2022
    Still open, via questionnaire

  • De værste hullene er midlertidig fylt med kaldasfalt, som løsner etter 1 uke. Søndre Ålsveg har nå blitt offentlig kåret til Hadelands værste vei!

    Posted anonymously at 11:39, tir. 12 juli 2022
    Still open, via questionnaire

  • Til tross for at vegen har blitt kåret til Hadelands dårligste veg, har det ikke skjedd noen ting. Andre fylkesveier som faktisk er i relativt god stand, har blitt prioritert ny asfalt og utbedringer! Hva med å revurdere prioriteringene? Ved neste teleløsning, vil trafikken stoppe helt opp og isolere hele bygda.

    Posted anonymously at 11:59, tir. 9 august 2022
    Still open, via questionnaire

  • Midlertidig fiks med kaldasfalt, holder som regel i ca 14 dager. Begynner å bli en del beboere i området som vurderer å sende verksted regningen til Viken fylkeskommune. Spesielt er det en kul som går hele veibredden rett ved Søndre Ålsveg 814. Der har det gått 3 felger bare etter ferien.

    Posted anonymously at 12:28, tir. 6 september 2022
    Still open, via questionnaire

  • Det er utført noe lappverk med litt bedre asfalt, men vegen går fortsatt i oppløsning. Kan bli en utfordring til vinteren og brøytingen. Flere biler til verksted med ødelagt understell og felger. Vi lever fortsatt i håpet. Men tusen takk til Hadeland Maskindrift for deres arbeid med utbedring i en håpløs situasjon.

    Posted anonymously at 14:03, tir. 4 oktober 2022
    Still open, via questionnaire

  • Det utføres kun lappverk og brannslukking for at veien ikke skal bli stengt. Viser godt at dette er en liten fylkesvei som ikke prioriteres. 20 år med lovnader om bedring av vei, bekreftes som bløff.

    Posted anonymously at 14:25, tir. 1 november 2022
    Still open, via questionnaire

  • Still open, via questionnaire, 06:49, ons. 30 november 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?