Tilbake til alle rapporter

Farlig kryss: Hans Finnes gt/Persaunveien

Rapportert av desktop i kategorien Gater/Veier anonymt 12:21, mandag 16 mai 2022

Sendt til Statens vegvesen region midt og Trondheim 3 minutter senere

Dette krysset oppleves som et svært uoversiktlig kryss og trafikkbilde i dag. Dette skyldes til dels mye vegetasjon på boligtomter på begge sider av Hans Finnesgate mot Persaunveien. Store hekker gjør at bilister fra Hans Finnesgate må kjøre ut i selve krysset for å få sikt mot Persaunveien. I tillegg brukes fotgjengerovergangen av skolebarn til/fra Strindheim skole. Det oppstår farlige situasjoner da vegetasjonen og kryssets utforming gjør at barna ikke er synlige for busser/trafikk før de er nærmest ute i fotgjengerovergangen. Det er ønskelig at det gjøres tiltak mot vegetasjonen, da det utgjør stor fare for trafikken.

I dag er også dekket i Hans Finnes gate i en fryktelig forfatning, med store hull og lappeteppe etter diverse arbeider. Særlig ille er det ut mot Persaunveien som nå gjør det svært vanskelig for to biler og møtes uten at man havner på fortauet. Dette er svært farlig. Det oppfordres til at krysset utbedres når det skal gjøres endringer i området, om ikke før.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?