Back to all reports

Hele Tallbergroa veien trenger skraping

Reported via mobile in the Hull i vei category anonymously at 21:15, ons. 1 juni 2022

Sent to Stange and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Hele Tallbergroa veien er nå, nok en gang, full av hull. Vær så snill å skrape den skikkelig, og ikke minste hele veien i motsetning til hva som oftest blir gjort, og hele veien inntil Sørliveien. I avkjørselen fra Sørliveien så er det et stort hull som har vært der i lang lang tid fordi det aldri blir skrapt og vedlikeholdt helt frem. Vær også snill å gruse hele veien skikkelig etter at den er skrapt. Kun Skrapingen som oftest blir utført her er for dårlig og veien ei like hullete igjen etter et lite regnskur.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Veien ble skrapt, men som vanlig kun skrapt og den er nå så godt som tilbake til slik den var før skraping, som forventet etter regnværet som har vært.

    Posted anonymously at 09:19, man. 4 juli 2022
    Still open, via questionnaire

  • Nå trenger Tallbergroa vegen å bli skrapt, ekstremt mange og veldig dype hull som slår ekstremt i bilen selv i veldig lav fart. Helt forferde å kjøre denne veien hver dag for å komme seg til/fra sitt eget hus. Håper dette blir gjort noe med fortløpende!

    Posted anonymously at 18:30, ons. 28 september 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?