Back to all reports

Trafikklys gir ikke grønt

Reported via mobile in the Trafikklys category anonymously at 12:01, lør. 6 august 2022

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 4 minutes later

Trafikklyset gir mangen ganger ikke grønt når jeg kjører tung motorsykkel. Blir stående i 10min. Flytter sykkelen litt til en av sidene blir da enten stående 10min til og må flytte sykkelen og prøve igjenn eller jeg får grønt. Problemet er når jeg kjører lett motorsykkel da har jeg aldrig fått grønt lys uten at det kommer bil bak, da kjører jeg opp i overgangsfeltet slik at bilen bak kan stå på sensoren. Men det er ikke så mye trafikk i gaten så kan ende opp å stå over 30min før det kommer bil. Hvis det ikke er mulig å stille på sensiviteten hadde det vært fint om sensoren kunne vært merket da det er asfaltert over slik at det ikke går å se hvor ledningen er lagt ned og det er et komlokk i kjørebanen der så litt vanskelig å tippe eller jeg kunne fått tegningen på hvor sløyfen er plassert i asfalten.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ser ikke ut som problemet er løst da jeg så en fører på motorsykkel i går. Han kjørte en ktm 690, jeg tok ikke tiden på hvor lenge han stod å ventet på grønt lys, men det var lenge og han kjørte til slutt på rødt lys.

    Posted anonymously at 13:46, lør. 3 september 2022
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?