Back to all reports

Skikkelig humpete (som ved kronisk telehiv)

Reported via desktop in the Hull i vei category anonymously at 09:13, tor. 1 september 2022

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Det har siden telen ble borte i vår vært skikkelig humpete rett før svingen forbi Torvet. Det er såpass ille at folk kjører på venstre side av vegen når de kjører oppover, noe som ikke er bra da det er rett i svingen og vegen har stor trafikk.

Det samme skjer på toppen bakken forbi Ingeberg mot Gåsbu.

Vegen er moden for ny asfalt flere steder og det er merkelig at det har blitt lagt ny asfalt på Øståsvegen men ikke Gåsbuvegen (som etter min mening er mer traffikert, og er dårligere)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • I tilleg til problemet med vegstandarden, så er det er mange som bruker Gåsbuvegen til trening, og spesielt bakken opp mot Gåsbu, for å trene sykkel eller rulleski, også i organiserte former, så vegen burde blitt utvidet i bredden for å gjøre plass til økt trafikk og trening. Dette har blitt mer aktuelt etter at fjelltaket for alvor ble satt i drift i 2019 med økt tungtransport.

    Posted anonymously at 15:42, man. 3 oktober 2022

  • Når kommer det ny asfalt på Gåsbuvegen?

    Kald asfalt klattingen gjør ikke vegen bedre, nesten tvert i mot, og der hvor gravere bare har fylt igjen grøfta i vegen på enkelte plasser, uten å komprimere massen hver halvmeter under gjenfyllingen, der har det også blitt en skikkelig dump, forsterket av årstidens telehiv. Det er på høy tid med ny asfalt i hele Gåsbuvegen (Fv103)

    Ny asfalt trengs også de siste 500 meterne på Fv102 opp mot Fv277.

    Posted by Geir Engen at 19:54, lørdag 23 mars 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?