Back to all reports

Igjentettet stikkrenne

Reported via mobile in the Annet category anonymously at 14:21, ons. 2 november 2022

Sent to Hedmark and Ringsaker 4 minutes later

Da det ble gravd ned fiber i Tåsåsvegen, tettet entreprenørene igjen ei stikkrenne som går under vegen i det vestre hjørnet av min mors tomt i Tåsåsvegen 610. Hun påpekte dette til entreprenørene, men de valgte å overhøre henne. I sommer rant det over vegen og ødela en del av plenen hennes. Det er blitt klagd minst 2 ganger, men ingenting gjøres, og nå er grøfta breddfull med vann igjen. Regner det noe mer nå, vil det igjen renne over vegen og inn på tomta. Vennligst ta tak i dette og utbedre skaden som er skjedd!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • NÅ er det pokker meg på tide noen tar ANSVAR for dette her!!! Ødeleggelsene inne på tomta i Tåsåsvegen 610 når nye høyder etter at Eidsiva tettet stikkrenna under vegen i forbindelse med graving av fiber!!! Nå går bekken over sine bredder og graver ut hele vegkanten mot tomta og veggrusen renner nå i en foss over tomta!!! Min søster og jeg NEKTER å koste opprydding av dette, for det er IKKE vårt ansvar!

    Posted by Evelyn Rudi at 18:02, tor. 13 april 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?