Tilbake til alle rapporter

Brøytekanter på kryss og tvers tvinger fotgjengere ut i kjørebanen

Rapportert av mobile i kategorien Snøbrøyting anonymt 10:15, tor. 15 desember 2022

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Tirsdag 13/12 ble det gjort en halvhjertet brøyting av fortauet mellom Kringsjåveien 5 og busstoppet Jansongården på sjøsiden av Kringsjåveien. Her er det et skilt og en brannhydrant på strekningen, og brøytebilen er tydeligvis for stor til å komme på innsiden av disse. Så da lager den høye harde brøytekanter som leder fotgjengere ut i veibanen forbi begge punktene.

Onsdag kveld 14/12 gikk jeg selv ut og måkte fri passasje på innsiden av hindringene, for en amatør med enkel snøskuffe tok det meg under et kvarter.

Torsdag morgen 15/12 har en brøytebil vært der igjen og laget brøytekanter vist på bildet UTEN AT DET HAR SNØDD MER!

Er det mulig?

Kan ikke entreprenør bare la være når de ser de bare forverrer situasjonen? Er ikke de som brøyter i stand til å bruke øynene?

Jeg har stor respekt for de som er ute og gjør så godt de kan, men her burde de hatt tilpasset utstyr og gjort det skikkelig, eller kjørt forbi. Og dette er kanskje 30 meter fortau, gud vet hvordan det ser ut steder jeg ikke går like ofte.

På fortau motsatt side har jeg sett en person med snøfreser, det hadde vært mer passende for fortaurydding. Men kanskje det også er en av naboene som er ute og tar ansvar.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?