Tilbake til alle rapporter

Offentlig vei som ikke har blitt brøytet

Rapportert av desktop i kategorien Snøbrøyting anonymt 20:42, tirsdag 3 januar 2023

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

I fra krysset ved hovedvei in mot Frudalen mangler det konstant brøyting, det samme gjelder stykket opp mot Frudalsrindane knek til venstre ved (hvor Frudalsrindane står ved 67) inn mot skog. Disse strekningene har kommunen overtatt i fra Anjo Eiendom for ca 2 år siden.Dermed har det offentlige brøyte/vedlikeholds plikt. Pga ekstra brakker på ungdomsskolen så må lærere parkere langs fotball banen i Frudal vegen. Veien er til tider umulig å forsere. Det er mange skole elever som benytter veien inn her også. Veien opp mot Frudalsrindane blir flittig brukt av turgåere som parkerer ved skogen her, det er også rekreasjons område for elever ved barne og ungdomsskolene her inne. Kommunen har plassert 2 x lavoer som blir mye brukt. Da er det fint om folk kan ferdes trykt både på fortau og vei. Så fint om det for fremtiden kan arrangeres brøyting/salting av veien her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Her har fortsatt ikke kommunen vist ansvar. Noe som går ut over den myke trafikant samt bilisten som må ferdes på upløyde fortau og vei. Her er det klart at den ansvarlige for Askøy veiene ikke følger med og gjør jobben sin.

    Publisert anonymt 21:51, tirsdag 31 januar 2023
    Still open, via questionnaire

  • Har fortsatt ikke blitt en ordning på dette. Kommunen er totalt fraværende

    Publisert anonymt 10:07, onsdag 1 mars 2023
    Still open, via questionnaire

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?