Back to all reports

Offentlig vei som ikke har blitt brøytet

Reported via desktop in the Snøbrøyting category anonymously at 20:42, tir. 3 januar 2023

Sent to Askøy and Statens vegvesen region vest 2 minutes later

I fra krysset ved hovedvei in mot Frudalen mangler det konstant brøyting, det samme gjelder stykket opp mot Frudalsrindane knek til venstre ved (hvor Frudalsrindane står ved 67) inn mot skog. Disse strekningene har kommunen overtatt i fra Anjo Eiendom for ca 2 år siden.Dermed har det offentlige brøyte/vedlikeholds plikt. Pga ekstra brakker på ungdomsskolen så må lærere parkere langs fotball banen i Frudal vegen. Veien er til tider umulig å forsere. Det er mange skole elever som benytter veien inn her også. Veien opp mot Frudalsrindane blir flittig brukt av turgåere som parkerer ved skogen her, det er også rekreasjons område for elever ved barne og ungdomsskolene her inne. Kommunen har plassert 2 x lavoer som blir mye brukt. Da er det fint om folk kan ferdes trykt både på fortau og vei. Så fint om det for fremtiden kan arrangeres brøyting/salting av veien her.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Her har fortsatt ikke kommunen vist ansvar. Noe som går ut over den myke trafikant samt bilisten som må ferdes på upløyde fortau og vei. Her er det klart at den ansvarlige for Askøy veiene ikke følger med og gjør jobben sin.

    Posted anonymously at 21:51, tir. 31 januar 2023
    Still open, via questionnaire

  • Har fortsatt ikke blitt en ordning på dette. Kommunen er totalt fraværende

    Posted anonymously at 10:07, ons. 1 mars 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?