Back to all reports

Gatelyktene fra Åsenhagen 1 til 41 virker ikke

Reported via desktop in the Gatelys category anonymously at 13:23, ons. 1 mars 2023

Sent to Skedsmo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Ingen av gatelyktene fra Åsenhagen 1 til ca. Åsenhagen 41 virker, den eneste belysningen som er her nå er den som kommer fra borettslag eller garasjer. Det har vært sånn hele denne uka(vet ikke om det var slik i helgen, da jeg ikke er ute så tidlig da). Usikker på om det er noen som har trykket på noe de ikke burde ha trykket på, eller om dette er en konsekvens av det massive gravearbeidet som foregår. Dette bør ordnes omgående, da det er mye trafikk langs Åsenhagen, kombinert med turgåere og skolebarn, før det skjer en ulykke.

Det hadde heller ikke gjort noe om dere kan sende noen for å fjerne is langs fortau/gangveier på Skedsmokorset, da elendig brøyting i vinter har ført til tjukke lag av is, som ikke er i nærheten av å smelte(gjelder hele området, ikke bare Åsenhagen).

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Gatelyktene er på igjen, men ikke takket være kommunen. Det ble heller ikke gjort noe med brøyting/isfjerning, det ble til slutt varme og regn som ordnet opp i det. Håper kommunen kan bli flinkere til å brøyte gangveier og fortau, det er ikke kult å måtte gå på tur når det er så vanskelig å komme seg rundt.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 14:01, ons. 29 mars 2023

 • Synke Hull i veien ved blokk 3 må fikses

  Posted by Roy Bergersen at 15:15, tor. 8 juni 2023

 • Nå haster det å asfaltere ved blokkene på Åsenhagen. Dekk på biler og motorsykler blir ødelagt og ikke minst farlig for svaksynte.

  Posted anonymously at 15:31, tor. 8 juni 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?