Back to all reports

Øvre og Nedre Dagali. Vei i oppløsning - behov for asfaltering

Reported via desktop in the Gater/Veier category anonymously at 12:52, lør. 11 mars 2023

Sent to Fredrikstad and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Veien består av et lappverk av hull. Det originale asfaltdekket som ble lagt på 80-tallet, var regnet som midleritid. Det samme asfaltdekket ligger der fortsatt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Dette er en vei som det ikke har blitt gjort noe med siden boligfeltet ble anlagt på 80-tallet, der et midlertidig asfaltdekke ble lagt - i påvente av et mer permanent dekke skulle legges på grundigere fundamentering. Sistnevnte har aldri skjedd. Dette var i opprinnelige Onsøy kommune, i dag en del av Fredrikstad.

    Kommunen har opp gjenom årene fått henvendelser både fra Dagali Velforening og enkeltpersoner om dette. Det er kun akutt lapping av stadig tilbakevendene hull som blir utført.

    Veien virker i dag lenger unna utbedring enn noensinne pga. stram kommuneøkonomi. En ytterligere kompliserende faktor er at enkelte veistumper på boligfeltet er definert som private, men hoveddelen er kommunal - som også er delen som har størst behov for utbedring. Det er sistnevnte som ønskes det blir gjort noe med.

    Posted anonymously at 16:34, man. 10 april 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?