Back to all reports

Farlig smalt - deler av gang-/sykkelsti i Svartdalsparken skylt bort i vinter

Reported via desktop in the Fortau/gangstier category anonymously at 13:50, onsdag 3 mai 2023

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Ny gang- og sykkelvei - Svartdalsparken - har "kulverter" lagtet av grov stein tvers over stien flere steder. Sikkert for å sikre god vannavrenning. Ca 10 meter fra inngangen er stien rast sammen og har dypt hull/renne på begge sider. Vanskelig å se i mørket og i sykkelfart før det er for sent. Reell fare for feilkjøring rett ned i steinrenna med sykkelhjul.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Ingen positiv endring, men tvert imot: Nå er området nedsunket enda mere tvers over gangveien og det er like farlig smalt for syklister eller gående under dårlige lysforhold. Herlig!

  Posted anonymously at 14:35, onsdag 31 mai 2023
  Still open, via questionnaire

 • En lokal kar har fått i oppdrag av kommunen å være oppasser for området i tre år av denne biten for Svartdalen. Kom i snakk med han under kutting av beplantningen, og viste ham det nedsunkede området. Han skulle ta bilder og også ta saken videre. Det er vl to uker siden. Ingen endring foreløpig.

  Posted anonymously at 11:00, fredag 9 juni 2023

 • Det er ryddet noe mere stein inn i feltet som var rast sammen, og den farlige gropa er dermed mindre farlig. Ingen ny grus er tilføyet den midlertidige reparasjonen. Den er dermed ikke fixet, bare gjort mye mindre farlig. Nå er det bare ubehagelig og irriterende. En forbedring.

  Posted anonymously at 15:13, onsdag 28 juni 2023
  Still open, via questionnaire

 • Turveien med sammenrast kulvert er utbedret nå for et par uker siden. Problemet er løst, men vann i større mengder fra nabotomten fortsetter å grave spor rett over turveien på samme stedet. Skal se om jeg får tak i driftsansvarlig for naboeiendommen.

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 13:27, mandag

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?