Back to all reports

Huller i veien.

Reported via mobile in the Hull i vei category anonymously at 23:44, fredag 2 februar 2024

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Det er mange huller i asfalten og relativt humpete, spesielt midt på Ravnåsveien. Håper det etterhvert er planer om ny asfalt i veien. Inntil videre er det fint om hullene lappes for å unngå sksder på kjøretøy.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det er meldt tilbake at det er fikset, og det er jo positivt! Jeg fremhevet området i midten av Ravnåsveien, der arbeid nok er utført. Men, det er fortsatt en del huller i begynnelsen av veien som burde repareres. Ideelt sett burde vel alle markante huller i en vei som vedlikeholdes fått i seg litt asfalt når de først var ute med maskinene. Uansett berømmes innsatsen for alt arbeid og vedlikehold som utføres på Oslos mange veier!

    Posted anonymously at 00:03, lørdag 2 mars 2024

  • Det er ingen store huller i veien lenger, og det er bra. Imidlertid er veien ganske humpete og ujevn, spesielt i begynnelsen. Dette skyldes vel at 77 bussen kjører der ofte, belastning på fundamentet under veien og mye lapping på asfalten. Veien burde vel fått ny asfalt etterhvert.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 09:56, lørdag 30 mars 2024

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?