Back to all reports

Elendig vei!

Reported in the Hull i vei category anonymously at 10:52, ons. 24 april 2013

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 2 minutes later

Hele bakken oppover fra hovedveien og opp forbi eneboligene og i rundkjøring gjør det dyrt å være bleier i Heimdalsvegen. Store, dype hull, store sprekker, ødelagte kantsteiner gjør veien nesten umulig å bruke. Utbedring med ny asfalt håper vi kan skje i løpet av kort tid, da denne vegene har stått i forfall i mange år.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:08, ons. 22 mai 2013

  • Det MÅ gjøres noe med snarest! Biler ødelegges. Skal legge inn bilder med måling, slik at dere får se hvor dype hull det er snakk om.

    Posted anonymously at 13:08, ons. 22 mai 2013

  • Deler av veien er nå ordnet pga utbedringer av hovedvei. Men fortsatt står øverste del av veien opp til Hegstadtrøa igjen med store dype og lange hull og revner i asfalt. Kansteiner er flyttet på av brøytemannskap, og ligger strødd rundt. Håper denne veien kan bli odnet!

    Posted by Hegstadtrøa Vel. at 10:23, tir. 24 mai 2016

  • Den nederste delen av bakken ble utbedret i høst ifb med utbedringen av Heimdalsvegen (FV 700), men de som har ordnet dette, har nok ikke tenkt at doseringen i svingen er mot sin hensikt, da den heller motsatt enn hva den skal. Her har vi hatt flere uhell på glatta, da man glir mot kanten og bilene blir ødelagt. Doseringen må ordnes så snart det våres.

    Posted by Hegstadtrøa Vel. at 17:00, søn. 4 desember 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?