Back to all reports

Bilister med høy fart og fare for barn!

Reported in the Gater/Veier category by Marte Elise Stubdal at 12:07, fre. 11 september 2015

Sent to Askøy and Statens vegvesen region vest 3 minutes later

På Skarholmen i Engevikvegen er det eksplodert med barn, og de lever farlig langs veien. Lastebiler og hurtig gående personbiler er en daglig fare. Alle begynner å bli mer og mer bekymret for ulykke som kan ramme ett barn. Det gjelder blant annet en skole vei som barna krysser i en uoversiktlig sving uten overgangsfelt. Vi er mange som lurer på hvor fartsdumpene er. Hvorfor gjør ikke kommunen noe? Vi har bedt om fartsdumper tidligere uten svar... Vi trenger dette sårt da vi ikke har noen å miste. Det ferdes tungtransport på denne veien i høy hastighet som heller ikke er kjent i området og som ikke vet hvor barna beveger seg. Dette hemmer barna å bevege seg fritt mellom venner og naboer. Ungene sykler i veien og leker i veien. Det finnes ikke fortau. Dette MÅ kunne løses enkelt med to- tre fartsdumper på de mest utsatte områdene. En nabo flytter vekk pga vei faren. Og jeg ønsker at mit tbarn ikke mister flere venner pga en vei som enkelt kan ordnes til alles beste!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Sender meldingen videre til Teknisk avdeling.

    Posted by Askøy at 09:40, man. 14 september 2015

  • Still open, via questionnaire, 19:50, fre. 9 oktober 2015

  • Har ikke fått noe svar, vet en nabo har prøvd før uten å få svar... Vi er møkk lei alle foreldre som bor her ( vi er blitt meget mangen!!!) vi er sint og frustrert og vurderer ta saken i egne hender, noe som kan ende i krangling i ett ellers veldig trivelig nabolag. Nå MÅ noe gjøres før det kan ende med katastrofale følger. eller er avisen kanskje eneste løsning for å få lys på problemet???

    Posted by Marte Elise Stubdal at 19:50, fre. 9 oktober 2015

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?