Back to all reports

Farlig gangfelt med mange nestenulykker

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 17:32, tir. 4 oktober 2016

Sent to Oslo and Statens vegvesen region øst 2 minutes later

Gangfeltet ved Kongsveien 82 er uheldig plassert og utformet. Det ligger i en sving. Skiltet om gangfelt når man kommer fra byen, er lite synlig da det dekkes av en hekk. Fartsgrensen er så høy som 50 km til tross for at veien er regulert til ”miljøgate”. Det er ingen heving av gangfeltet slik som for eksempel ved Sportsplassen (der fartsgrensen også er nedsatt til 40 km/t). Det er heller ikke noe trafikklys som stopper biltrafikken. Når det er kø om ettermiddagen, ser ikke bilistene som kommer fra Holtet, personer som er på vei ut i gangfeltet fordi de er skjult av bilene i køen i venstre felt. Spesielt ille er det når barn går over fordi de ikke er høyere enn bilene. Blending av ettermiddags/kveldssol er også et problem her da man kjører rett vest når man kommer fra Holtet. Har opplevd svært mange farlige situasjoner om ettermiddagen her. Når det nå er full utbygging av Kongsveien 82, er forholdene blitt enda verre.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 19:55, tir. 1 november 2016

  • Positivt at saken planlegges å bli behandlet i rette fora.

    Posted anonymously at 19:55, tir. 1 november 2016

  • Still open, via questionnaire, 20:44, tir. 29 november 2016

  • Tilbakemeldingen for 4 uker siden var at saken skulle settes på sakskartet i løpet av 2016, så vi får håpe det fortsatt vil skje.

    Posted anonymously at 20:44, tir. 29 november 2016

  • To år er gått. Fartsgrensen er nedsatt til 40, som er bra. Men ingen lyssignal eller fartsdump eller flyttng av gangfelt har blitt utført.

    Posted anonymously at 16:03, tor. 6 september 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?