Back to all reports

Lekeparkvegen mellom Lottenvegen og Smebyvegen.

Reported in the Gater/Veier category by Steinar Hongseth at 11:52, lør. 8 april 2017

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

1.Ekstremt dårlig luftkvalitet på grunn av enorme mengder grus og sand fra vinterens voldsomme strøing, samt nedgrising av veien fra flere byggeprosjekter. 2.Parkering av biler og søppeldunker langs og i veien. Det er ofte en utfordring å kjøre gjennom denne veistrekningen. Det er helt tydelig at en del av beboerne langs denne veistrekningen ser det som sin rett til å bruke veien som oppstillingsplass for biler og søppeldunker. Dette er ekstremt!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei!

    1. Kosting/feiing av gater i Hamar er godt i gang. Smeby er tenkt tatt i uke 19. Det kan også bli tatt noe før etter hvor fort arbeidet går i andre områder.

    2. Det er ikke "parkering forbudt" i lekeparkvegen, så biler har i utgangspunktet lov å stå i gatene. Når det gjelder søppeldunker, foreslår vi at du/dere tar dette opp med velforening hvis dette er etablert i området, eller tar kontakt direkte med naboene det gjelder.

    Mvh Hamar Kommune

    Posted anonymously at 14:47, man. 10 april 2017

  • 1. La oss håpe det "blir noe før" da. Det er uansett for dårlig at rengjøring/bort-tagning av sand og grus skal gjøres så sent. 2. Skjønner at det ikke er parkering forbudt i Lekeparkvegen, men at bilene kan stå i veibanen i sin helhet og gjerne tett inn i veikryss...det visste jeg ikke. Jeg trodde det var regler for hvor mye av veibanen som kan disponeres til parkering, samt hvor langt fra veikryss det er lov å parkere. Så feil kunne jeg ta, beklager dette.

    Posted anonymously at 09:31, tir. 11 april 2017

  • .

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 13:04, fre. 21 april 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?