Back to all reports

Isglatt sykkelfelt i Storgata

Reported in the Sykkelveier category by SLF Lillestrøm og omegn at 17:00, ons. 5 desember 2018

Sent to Skedsmo and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

For lokale syklister er det ikke noe nytt at sykkelfeltet i Storgata (mellom Lillestrøm kirke og Kjeller flyplass) er direkte farlig å bruke... Når det regner samles vannet i sykkelfeltet, og når det da blir kaldt skjer det som vises på bildet her. I dag morges var det isglatt både på sykkelfeltet og fortau...

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 19:33, fredag 4 januar 2019

  • Vi har fortsatt ikke fått noe tilbakemelding fra vegmyndighetene i denne saken, og det virker ikke slik at situasjonen tas på alvor... Nå da snøen har kommet (og blitt liggende) er situasjon enda verre. Det er det ikke bare umulig å sykle i sykkelfeltet, det er også svært vanskelig å komme seg gjennom store snømengder (på sykkelfeltet) inn på gang- og sykkelveg som fører til Kjeller.

    Posted by SLF Lillestrøm og omegn at 19:31, fredag 18 januar 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.