Back to all reports

Kva har skjedd her med namn og skilting Allegata mellom Hans Blom gata og Markegata?

Reported in the Veinavn-skilter category by Gunnar Helgås at 17:04, fre. 13 november 2020

Sent to Flora and Statens vegvesen region vest 1 minute later

Iflg. Statens Vegvesen plan for Markegata i Florø, har dei fått med seg dette gatenamn Allegata, men kva tenker Kinn kommune med å ikkje ta vare på historia og namnet her? Tenk når det ein gong kjem aktivitet på sjukehuset, der folk skal til og frå byen raskaste veg, og truleg er det rett å tolke Allegata gjekk mellom Hans Blom gata og Strandgata. Då må kommunen ta høgde for den i austkant av det nye høghustilbygg til Viktoria Comfort Hotell. Og fort når Markegata skal få si omregulering bør fotgjengarovergang gå ned ved Allegata mot sentrum og handel f.eks. lunsj på Naustdal Dambakeri kafe, eller til Amfi.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Her er ikkje mottatt respons frå nokon part, og er det ingen andre som ser at når Sjukehuseigedomen kjem med aktivitet og folk skal til og frå er det meir trafikk på akkurat denne Allegata, som ser ut til at kommune vil la gå i historia, utan vidare seremoni. Allegata bør logisk vere gågate mellom markegata og Indre Strandgata, men for køyrande Markegata-Hans Blom gate.

    Posted by Gunnar Helgås at 15:55, man. 18 oktober 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?