Back to all reports

Store parkeringsproblemer i blindgate til Amtmand Aalls gate, Skien

Reported via desktop in the Parkering category anonymously at 13:17, ons. 11 januar 2023

Sent to Skien 3 minutes later

Denne delen av Amtmand Aalls gate er en blindgate. Flere villaer i denne blindgata er konvertert til hybel/leilighets- bygg. Parkeringsbehovet for biler har vokst markert. I nærheten ligger Statens hus med bl.a Tingretten og Statens vegvesen. En del av de som arbeider der vil ikke betale avgift på parkeringsplassen utenfor Statens hus og parkerer i vår blindgate. Det sier seg selv at vår gate blir overfylt av biler til stor irritasjon for de som bor i gata. På toppen av dette har vi også folk som reiser med jernbanen og heller ikke vil betale avgift på parkeringsplassen i tilknytning til jernbanestasjonen. De kan parkere i dagevis i vår blindgate. Det er blitt så uholdbart at beboere ikke kan parkere i sin egen gate, noen ganger knapt komme ut av gårdsplassen sin. Besøkende til beboere i gata må faktisk parkere på parkeringsplassen til jernbanestasjonen. Dette må det gjøres noe med. Noen av oss beboere er så irriterte at vi snakker om selvtekt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Har mottatt mail fra Skien kommunes administrasjon. Mailen var frekk og konfronterende. Ingen forståelse for vår situasjon. Absurd påstand om at gata er åpen for all ferdsel. Den er jo ei blindgate! De store ubrukte parkeringsplassene i tilknytning til jernbane og Statens hus ble overhodet ikke kommentert. Administrasjonen tipset avisen om denne saken. En journalist dro opp til gata og tok et bilde hvor gata er tom for biler. Skriver en sak som er i tråd med kommunens syn. Dette er som forventet i Skien. Media passer på å holde seg inne med administrasjonen, ellers tettes informasjonskanalene igjen. Vedlagte bilder viser at min inngang til gårdsplassen er nesten stengt av feilparkerte biler. 2 av bilene har stått der hhv i minst en måned, og en annen i 1uke.

    Posted anonymously at 17:05, tor. 9 februar 2023
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?