Back to all reports

Manglende belysning langs skolevei. Dette er en sterkt trafikkert vei som i tillegg til å være smal, er mørklagt hele vinteren. Lyktestolpene har i alle år stått med lys, men for noen år siden ble de slukket.

Reported via mobile in the Parkering category anonymously at 09:13, man. 16 oktober 2023

Sent to Vestvågøy 1 minute later

Veien mangler lys, til tross for at det står lyktestolper der så er de permanent slukket. Veien er og så smal at fotgjengere må trå å grøfta når det kommer biler, kommunen benyttet seg av denne veien som alternativt kjøremønster under opprustingen av Storgata, da skulle det ellers bare mangle at de ordnet med en trygg skolevei for barna som benytter Granliveien til skolevei hver dag. I enden av veien er krysset mellom granliveien og meieriveien. Dette krysset benyttes til parkering av omkringliggende bedrifters ansatte og besøkende. Det skaper daglig farlige situasjoner -og nesten ulykker da bilene som står ulovlig parkert i krysset, står så langt ut av man må over i motsatt kjørefelt i svingen for å komme forbi. Det samme gjelder snøbrøyting på vinteren. Da legges snøen i høye fjell i det samme krysset.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?