Tilbake til alle rapporter

Oppgradering

Rapportert anonymt 19:18, fre. 28 juli 2017

Sendt til Hamar og Hedmark 2 minutter senere

Hei, Nettopp flyttet hit og forrige eier snakket om at for 17 år siden så fikk han vite av kommunen at gata snart skulle asfalteres. Har dere noen ny status på dette? Dersom den skal asfalteres i nær fremtid, vil det da være mulig å slenge seg med når asfaltbilen kommer og få asfaltert innkjørsel i samme sleng?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Hei, Det foreligger ingen plan for asfaltering av Arenavegen pr i dag.

  Mvh Hamar kommune

  Publisert anonymt 11:46, man. 31 juli 2017

 • Skjønner. Ettersom jeg fikk et utfyllende svar så kommer jeg med noen spørsmål til: Hvorfor skal den ikke asfalteres? Det er så og si den eneste gata (100 meter) i briskeby som er gruslagt. Har den vært asfaltert tidligere? Det ligger en del asfaltrester i innkjørslene rundtomkring. Hva skal til for å få den asfaltert?

  Publisert anonymt 13:06, lør. 5 august 2017

 • Det er alt for enkelt for kommunuen å bare si ja eller nei, de har enda ikke svart meg på mitt motspørsmål da de gav et enkelt svar. Utover det så er dette et genialt system for å få fikset småting langs veien.

  Publisert anonymt 11:03, søn. 27 august 2017

 • Hei, Arenavegen blir ikke asfaltert da det ikke er mer enn lokal trafikk på den, og det er veger som allerede har asfalt som trenger reasfaltering. Kommunene ser på alle grus veger og håper å kunne få asfalt på dem etter hvert. Det blir tatt en vurdering etter hvor vi har mest vedlikehold på grusvegene og prioritert deretter. Jeg kjenner ikke til at Arenavegen har vært asfaltert tidligere. Den dagen det blir asfaltert, kan du gjøre en avtale direkte med asfaltfirmaet slik at din innkjøring blir asfaltert. Mvh Hamar kommune

  Publisert anonymt 07:29, man. 28 august 2017

 • Asfalt på plass

  State changed to: Løst

  Publisert anonymt 11:24, tir. 5 juli 2022

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?