Back to all reports

Oppgradering

Reported in the Annet category anonymously at 19:18, fre. 28 juli 2017

Sent to Hamar and Hedmark 2 minutes later

Hei, Nettopp flyttet hit og forrige eier snakket om at for 17 år siden så fikk han vite av kommunen at gata snart skulle asfalteres. Har dere noen ny status på dette? Dersom den skal asfalteres i nær fremtid, vil det da være mulig å slenge seg med når asfaltbilen kommer og få asfaltert innkjørsel i samme sleng?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Hei, Det foreligger ingen plan for asfaltering av Arenavegen pr i dag.

  Mvh Hamar kommune

  Posted anonymously at 11:46, man. 31 juli 2017

 • Skjønner. Ettersom jeg fikk et utfyllende svar så kommer jeg med noen spørsmål til: Hvorfor skal den ikke asfalteres? Det er så og si den eneste gata (100 meter) i briskeby som er gruslagt. Har den vært asfaltert tidligere? Det ligger en del asfaltrester i innkjørslene rundtomkring. Hva skal til for å få den asfaltert?

  Posted anonymously at 13:06, lør. 5 august 2017

 • Det er alt for enkelt for kommunuen å bare si ja eller nei, de har enda ikke svart meg på mitt motspørsmål da de gav et enkelt svar. Utover det så er dette et genialt system for å få fikset småting langs veien.

  Posted anonymously at 11:03, søn. 27 august 2017

 • Hei, Arenavegen blir ikke asfaltert da det ikke er mer enn lokal trafikk på den, og det er veger som allerede har asfalt som trenger reasfaltering. Kommunene ser på alle grus veger og håper å kunne få asfalt på dem etter hvert. Det blir tatt en vurdering etter hvor vi har mest vedlikehold på grusvegene og prioritert deretter. Jeg kjenner ikke til at Arenavegen har vært asfaltert tidligere. Den dagen det blir asfaltert, kan du gjøre en avtale direkte med asfaltfirmaet slik at din innkjøring blir asfaltert. Mvh Hamar kommune

  Posted anonymously at 07:29, man. 28 august 2017

 • Asfalt på plass

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 11:24, tir. 5 juli 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?