Tilbake til alle rapporter

Bør brøytes på nytt etter mildvær.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 09:42, tor. 25 januar 2018

Sendt til Drammen og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Snøen som ligger igjen etter kuldeperioden danner dype spor og vil ble meget glatt når ny kuldeperiode inntreffer. Veien som benyttes mye av turgåere på vei til Haukås eller Haddelandsdammen er bratt, smal og svingete. Snøen som nå ligger igjen vil skape farlige situasjoner når biler som skal opp eller ned møter myke trafikanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Det danner seg snøansamlinger, spesielt nederst i veien. Dette gjør at man gjerne må ha flere forsøk hvor man må hente fart et stykke bort i gamleveien før man klarer å manøvrere bilen opp. Skaper farlige situasjoner for gående, ikke minst fordi det er svingete og ergo dårlig sikt. Problemet blir verre når det først kommer mildvær og deretter kulde ettersom det da blir dype spor.

    NB! Dette er et gjentakende problem hver gang det snør. Man har sikkert et en god forklaring, men vi forstår egentlig ikke hvorfor man ikke kan fjerne snøen skikkelig når man allerede er der og måker den første gangen, da vil man slippe å måtte komme tilbake (bortsett fra å strø).

    Publisert anonymt 16:10, tir. 30 januar 2018

  • Still open, via questionnaire, 11:25, tor. 22 februar 2018

  • Det har riktignok blitt måkt, men nå kommer problemet snart til å bli enda verre: Nederst i Almedalsveien er det nå ansamlinger av snø samt dype sport. Når det først blir mildt og deretter kaldt blir denne delen av veien farlig ettersom det er bratt, svingete, trangt og veien ender i et kryss med møtende trafikk i Gamleveien. Snø bør fjernes og isen bør skrapes vekk for å forhindre ulykker.

    Publisert anonymt 11:25, tor. 22 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?