Back to all reports

Firmaet Frost/Bodø energi var og gravde Skjærtorsdag kveld, ca 21.30. De har ikke jevnet ut asfalten, så hullene er ca 10 cm dype og ca 30kvm i areal.

Reported in the Hull i vei category anonymously at 15:47, fre. 15 juni 2018

Sent to Bodø and Statens vegvesen region nord 3 minutes later

Bilene må ned i gangfart for ikke å ødelegge forstilling og felger. Det er tatt kontakt med Frost pr mail og messenger, men ingenting skjer. Det har også vært tatt opp i avisa Nordland, uten at det skjer noe. Alternativet er å åpne Håkon Kløkstads vei, som er sperret med betongelement, for det virker ikke som firmaet ikke gidder å rydde opp etter seg!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:25, lør. 14 juli 2018

  • Still open, via questionnaire, 13:00, lør. 11 august 2018

  • Elendig erfaring! Frost har fått melding via siden deres på Facebook, flere beboere i veien har tatt det opp i Avisa Nordland, men ingen verdens ting skjer! Hadde dette vært på riksveien, eller i veien der noen ansvarlige bodde, ville dette ha vært ordnet for lengst! Firmaet har faktisk laget hull i veien og klarer ikke å rydde opp etter seg! Hva blir det neste? Må vi brukere gå til avisa?!?

    Posted anonymously at 13:00, lør. 11 august 2018

  • Still open, via questionnaire, 13:52, lør. 8 september 2018

  • Har også sendt mail til Bodø kommune, som om det hjelper det skafte grann! Vi betaler vår skatt og avgifter, og da må det da gå an å få det trivelig i nærmiljøet!

    Posted anonymously at 13:52, lør. 8 september 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?