Tilbake til alle rapporter

Mangelfull opprydding etter kantslått

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Thomas 22:48, søn. 5 april 2020

Sendt til Gjemnes og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Sist jeg la inn denne gikk den til Gjemnes kommune, men mottaker skal være SVV. Så vi prøver igjen: Kantslått (ikke gress, men greiner på trær nær veien) er foretatt langs Storlandsveien nylig. Noen steder ligger det en og annen haug med sagflis som indikerer at de hadde med seg en flisekutter, noe som bør være påkrevd ved slikt arbeid. Men for det meste ligger det igjen store og små greiner og kvister langs veikanten hele veien, og det ser jævlig rotete ut!

Vet ikke helt hvordan dette foregår, men dersom det kun er en maskin + fører, så kan det være vanskelig å få med seg alt. Her bør man heller ha en person som går og manuelt plukker kvist og putter i kverna. De to kan jo bytte på, fin trim for begge. Det er jo ikke slik at der er skog hele veien. Men trærne som blir stående igjen ser helt maltraktert ut, så et absolutt minimum må være at de rydder opp etter seg.

Dessuten, jeg antar dette er mest for å bedre sikkerheten ift dyr som løper ut i vegen. I så måte så fremstår det komplett idiotisk å kutte tykke greiner i 3-4-5 meters høyde når de uansett er langt unna veibanen. Det ser forferdelig ut! Men få i første omgang entreprenør til å rydde opp etter seg dersom de skal ha betalt for dette!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?