Back to all reports

Mangelfull opprydding etter kantslått

Reported in the Gater/Veier category by Thomas at 22:48, søn. 5 april 2020

Sent to Gjemnes and Statens vegvesen 2 minutes later

Sist jeg la inn denne gikk den til Gjemnes kommune, men mottaker skal være SVV. Så vi prøver igjen: Kantslått (ikke gress, men greiner på trær nær veien) er foretatt langs Storlandsveien nylig. Noen steder ligger det en og annen haug med sagflis som indikerer at de hadde med seg en flisekutter, noe som bør være påkrevd ved slikt arbeid. Men for det meste ligger det igjen store og små greiner og kvister langs veikanten hele veien, og det ser jævlig rotete ut!

Vet ikke helt hvordan dette foregår, men dersom det kun er en maskin + fører, så kan det være vanskelig å få med seg alt. Her bør man heller ha en person som går og manuelt plukker kvist og putter i kverna. De to kan jo bytte på, fin trim for begge. Det er jo ikke slik at der er skog hele veien. Men trærne som blir stående igjen ser helt maltraktert ut, så et absolutt minimum må være at de rydder opp etter seg.

Dessuten, jeg antar dette er mest for å bedre sikkerheten ift dyr som løper ut i vegen. I så måte så fremstår det komplett idiotisk å kutte tykke greiner i 3-4-5 meters høyde når de uansett er langt unna veibanen. Det ser forferdelig ut! Men få i første omgang entreprenør til å rydde opp etter seg dersom de skal ha betalt for dette!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?