Tilbake til alle rapporter

Manglende rampe av for kryssende vei på gangveien

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Magnus Rogne Myklebost 12:36, mandag 11 januar 2021

Sendt til Bergen og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Når man sykler på fortauet langs hovedveien, må man sykle et godt stykke inn sideveien før det er rampe til å krysse. Folk som går bare rett over, mens syklister ofte sykler i hovedveien for å ha bedre flyt. Når man designer gangvei må man gjøre den så brukervennlig som mulig for gående / syklende, og det naturlige her hadde vært å ha en fotgjengerovergang parallelt med hovedveien helt ute, samt rampe for syklister. Når man hele tiden nedprioriterer flyten til syklende vil de heller sykle i veibanen. Slik er det flere steder oppover denne veien. På vei nedover er det naturlig å sykle i kjørerbanen, men oppover går det sakte og hadde vært mer hensiktsmessig å sykle på gangveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter