Tilbake til alle rapporter

Uvettig kjøring/manglende skilting fører til utrygg skolevei

Rapportert anonymt 08:54, tir. 16 februar 2021

Sendt til Hamar og Hedmark 1 minutt senere

Er det mulig å få satt opp et fotgjengerovergangskilt, gjerne med stoppknapp i krysset grønnegata/heidmannsgate på nedsiden av fengselet? Jeg og 2.klassingen min er lei av å nesten bli påkjørt opptil flere ganger i uken fordi folk ikke gidder å stoppe. Det er flere yngre barn 1-7kl. Som bruker denne veien som skolevei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Vi i Sagatun Vel deler bekymringen for trafikksikkerheten ved overganger i Grønnegata, og spilte inn dette allerede høsten 2019 ifm høringen om forkjørsregulering i Grønnegata. Vi har bedt om hastighetsmålinger og sikring av overganger, og fått støtte fra Trygg trafikk til vårt høringsinnspill. FAU ved Greveløkka skole er også opptatt av dette. Nå når Storhamargata stenges vil trafikken i Grønnegata øke, og det blir enda viktigere at det innføres tiltak her. Mvh, Per Mengshoel

  Sendt inn av Per Mengshoel 11:43, lør. 13 mars 2021

 • Still open, via questionnaire, 10:28, ons. 17 mars 2021

 • Saken har fått ytterligere argumenter for å få skilting på plass så raskt som mulig. Med veiarbeid i Strandgata har også omkjøring for busstrafikken ført til økt antall trafikanter. Dette bør utbedres snarlig.

  Publisert anonymt 10:28, ons. 17 mars 2021

 • Hei!

  Denne saken gjelder en fylkesveg. De følger etter det jeg vet ikke med på denne siden. Ber dere ta kontakt direkte med Fylkeskommunen

  Mvh Hamar kommune

  Publisert anonymt 19:54, ons. 17 mars 2021

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?