Tilbake til alle rapporter

Manglende fotgjengerovergang

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 20:39, lør. 9 oktober 2021

Sendt til Statens vegvesen region vest og Stord 1 minutt senere

Det manger fotgjengerovergang over rv544 ved avslutning av nytt fortau ved Uniqon på ene siden og TNR på andre siden av veien. Det er farlig å krysse veien her både for skolebarn som går av/på bussen i busslommen og for syklister som skal over mot/fra Hornelandsveien. Det er en merkelig avslutning på fortauet på Uniqon-siden, der en må rett ut i veien ved en skarp sving på veien. Det er ikke fotgjengerfelt over denne veien før en kommer til Fylkesnes bil. Det er generelt vanskelig fremkommelighet på Heiane for myke trafikanter p.g.a. høye fortauskanter og manglende fotgjengeroverganger. Spesielt visst en skal over til Heiane Vest er det vanskelig. «Sykkelbyen Stord» burde lagt bedre til rette for myke trafikanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Når vi krysser gangsti langs Habornveien og skal krysse starten på Torsnesveien ved Habornveien….hvorfor er det ikke fotgjenger felt overgang der….kjempemye trafikk.

    Publisert anonymt 17:34, onsdag 22 februar 2023

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?