Back to all reports

TUNNELINNSLAG koble Rv.5/fylkesveg Havrenesvegen

Reported in the Gater/Veier category by Gunnar Helgås at 15:35, man. 18 oktober 2021

Sent to Flora and Statens vegvesen region vest 5 minutes later

Her må ein planlegge tunnelinnslag for best samankople Rv.5 til fylkesveg Havrenesvegen ved å gå under kyrkjeparken, i sløyfe under kant Litleåsen og under parkering ved klubbhuset og kome opp i veglegemet Havrenesvegen rett i vestkant av Florø stadion. Framplassen kan og må ikkje bygge den ned med privat parkeringshus!!!. Dette er tenleg offentleg areal og har vore det i over 100 år. STOPP planar for parkeringshus!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Dette er det einaste rette alternativ sett i eit 100års perspektiv. Den gml. plan av 1951+ gjennom Lindheim, Norheim, -og dels Notømarka er for lengt utdatert, og det vil vere stor galskap å bygge brei ny korridor med fylkesveg gjennom eit nytt byggjefelt. Når så kostnaden er omlag det same, og prosessen tunnel er langt betre sett opp mot kva partar som vert råka er det ikkje tvil.

    Posted by Gunnar Helgås at 15:47, man. 18 oktober 2021

  • Det einaste alternativ til svær og brei ny- og unødvendig fylkesvegkorridor ut Lindheim-Norheim-og dels Notømarka i FLORØ. Dette er rikt godt byggeland, med beste utsikt, nær byen og alle fasilitetar i gangavstand. Så klart er tunnelinnslag Framplassen det bærekraftige alternativ. STOPP!!! privat parkeringshus for Framplassen. Det er langt verre enn privatisering i strandsona.

    Posted by Gunnar Helgås at 11:06, man. 13 desember 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?