Tilbake til alle rapporter

Etterlatt mye snø.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 17:25, søn. 26 desember 2021

Sendt til Lebesby og Statens vegvesen region nord mindre enn et minutt senere

Aldri vært så dårlig brøyting før. Veiene er trange ettersom det ser ut som kvantitet over kvalitet. Når de måkker er det mye skavler etterlatt i innskjørselene og trange veier, så å si over alle veiene i Kjøllefjord (her er det oftest Røvik AS). Er jo en kjempe ulempe med tanke på alle de eldre, syke og hemmede som bor i fine Kjøllefjord. Og noe av det værste må være at etter man har måkket selv, så tetter de det igjen. Dette mister man bolyst av. Enkel løsning er å ta seg litt mere tid til å kjøre i samme gate (omså bare 2). Funker ikke å dytte snøen til sidene i en runde, det resulterer som regel til trang vei til kunn en bil og lite gangfelt. Gangfelte bør også brøytes bedre.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Vi opplever det generelle vintervedlikeholdet i kommunen som tilfredsstillende bra. Vi håper også du(innsender) har hatt en bedre opplevelse med snørydding i etterkant av denne innsendte rapporten. Vi tar uansett alle tilbakemeldinger til etterretning.

    Publisert anonymt 15:00, tor. 31 mars 2022

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?