Back to all reports

Ønsker fartsdump

Reported in the Gater/Veier category by Fredrick Westbye at 09:25, tir. 25 januar 2022

Sent to Kongsvinger and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Hei.

Jeg bor i Skrivervegen 16 sammen med min samboer og to små barn. Vi er ofte bekymret over mye trafikk og høy fart forbi huset våres. Vi bor i krysset Skrivervegen/ Thoresheimvegen hvor det er mye trafikk opp og ned Skrivervegen, samt opp og ned Thoresheimvegen.

Det er relativt oversiktlig på de to strekningene å bilene som kjører forbi trenger ikke ta hensyn til noe annet enn uforutsette hendelseser. Det er nettopp det som bekymrer meg. Det er mange som benytter seg av området til å gå tur da det ligger sentralt og med gode forbindelser til skog og turveier. Det bor også mye barn i området som benytter veien til og fra skolen.

Vi har pratet med flere i området som deler vår bekymring med høy fart. I følge vår nabo i Skrivervegen 14 var det tidligere en fartsdump nedenfor hennes hus, men den ble fjernet for mange år siden ifbm gravearbeid.

Givas skal i gang med gravearbeid i veien nedenfor blant annet våres hus. Jeg håper virkelig dere ser på muligheten til å anlegge en fartsdump når det skal utføres.

Det er flere hendelser som opp gjennom tiden som har bekymret meg, å slik skal det ikke måtte være. Det er ikke noe hyggelig å se trafikken med til tider uoppmerksomme sjåfører og vimsete barn i kombinasjon. Utfallet kan bli en katastrofe hvis en ulykke skal skje da det er mulighet til å gjøre noe for å forhindre det.

Mvh Fredrick Westbye

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:04, tir. 1 mars 2022

  • Har ikke fått svar på denne henvendelsen.

    Posted by Fredrick Westbye at 13:04, tir. 1 mars 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?