Back to all reports

Masse hull og ujevn veibane

Reported via desktop in the Hull i vei category anonymously at 00:09, tor. 14 juli 2022

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Hei! I forbindelse med bygging av både bru til Espern og Kastanjen så er det er del veier som nå stenges eller begrenses til en kjøreretning for oss som bor i Briskebyen; Stangevegen og Skogvegen. Sagvegen har vist seg å være et godt alternativ for å komme seg både inn og ut av bydelen, men den er ganske sliten, helt fra politihuset til Elkjøp/Jula. Her om dagen var jeg vitne til en utrykning som politiet kjørte langs sagveien, og det var rett før bilen ble småfly i dumpene i svingen ved Hagens Transport. For å sikre hurtig utrykningsakse for nødetatene og en trygg og god bilvei for bydelens bilister så anbefaler jeg at veien utbedres slik at den kan være en god alternativ akse nå som begge hovedaksene stenges/begrenses. Vedlagte bilder viser ikke så godt topografien, og jeg ville anbefalt en fysisk testrunde i fartsgrensehastighet for å kjenne på hvordan veien følger lendet.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:54, man. 15 august 2022

  • Her må kommunen på ballen og ordne denne veien. Det er MYE trafikk i denne gaten etter at dere stengte Stangevegen. På vei til jobb idag når vi kjørte bak Elkjøp så holdt en buss på å skli inn i bilen vår fordi de skled av en issvull. Hele Sagvegen fra Jula, bak Elkjøp og til krysset ved politistasjonen må skrapes da isen gjør det fryktelig skummelt og ikke minst mishandler bilene til folk. Videre så må Brugata og Østre gate også skrapes skikkelig og saltes/strøs. Dere har tvunget veldig mye trafikk dit, men ikke tatt vare på veiene. Det er i tillegg masse problemer med hull og ujevnheter i asfalten.

    Posted anonymously at 08:35, tor. 12 januar 2023

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?